«High tech» κλοπή από τσιγγάνες στην Πάτρα

«High tech» κλοπή από τσιγγάνες στην Πάτρα

Όρμησαν ξαφνικά μέσα σε ένα βίντεο κλαμπ στην Αγυιά Αχαΐας και πριν προλάβει να αντιδράσει ο ιδιοκτήτης, άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή

«High tech» κλοπή από τσιγγάνες στην Πάτρα
Μανία με την… τεχνολογία είχαν οι δυο τσιγγάνες που όρμησαν ξαφνικά μέσα σε ένα βίντεο κλαμπ στην Αγυιά Αχαΐας και, πριν προλάβει να αντιδράσει ο ιδιοκτήτης, άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, το κινητό του και… τέσσερις κάρτες μνήμης!

Ο επιχειρηματίας, που εκείνη την ώρα συζητούσε με έναν πελάτη, προσπάθησε να τις καταδιώξει ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια και στην περιοχή έφτασαν άμεσα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι συνέλαβαν τις δυο γυναίκες. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και οι δράστιδες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνονται και για άλλες κλοπές.

Εκεί συνάντησαν και μια 45χρονη ομόφυλή τους που συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο κέντρο της Πάτρας, λίγη ώρα αφ' ότου είχε ακινητοποιήσει μια γυναίκα την ώρα που περπατούσε και της είχε αρπάξει την τσάντα, μέσα στην οποία υπήρχαν 300 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Όλα βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στο θύμα.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης