Τα ακριβά οχήματα έχει βάλει στο μάτι σπείρα στη Λαμία

Τα ακριβά οχήματα έχει βάλει στο μάτι σπείρα στη Λαμία

Η ταυτότητα ενός από τους δράστες είναι γνωστή στην Αστυνομία ενώ μαζί του είναι και μια γυναίκα με χαρακτηριστικό τατουάζ στην πλάτη, την οποία προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί

Τα ακριβά οχήματα έχει βάλει στο μάτι σπείρα στη Λαμία
Πολυτελή και πανάκριβα αγροτικά φορτηγάκια έχει βάλει στο μάτι μια σπείρα κακοποιών με τη συμμετοχή μιας γυναίκας, που δρα στις περιοχές της Λαμίας και ήδη έχει στο ενεργητικό της δυο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής οχημάτων.

Ένας επαγγελματίας της περιοχής έγινε δυο φορές στόχος της σπείρας μέσα σε τρεις μήνες. Τον περασμένο Ιούνιο, οι δράστες έκλεψαν το ολοκαίνουργιο αγροτικό του μάρκας Nissan Navara, ενώ την περασμένη Δευτέρα επιχείρησαν να αρπάξουν και ένα Volkswagen Taro το οποίο όμως είχε βλάβη και δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή! Ωστόσο, οι δράστες το μετακίνησαν και το εγκατέλειψαν στη μέση κεντρικού δρόμου, με αποτέλεσμα η Τροχαία να του… κόψει κλήση! Φαίνεται, όμως, ότι οι κακοποιοί δεν παράτησαν τις προσπάθειές τους, καθώς το ίδιο βράδυ έκλεψαν και ένα αγροτικό τύπου Toyota Hilux!

Η ταυτότητα ενός από τους δράστες είναι γνωστή στην Αστυνομία καθώς, σύμφωνα με το Lamia Report, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κλοπές αυτοκινήτων και δίνει το παρών κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής! Μαζί του είναι και μια γυναίκα με χαρακτηριστικό τατουάζ στην πλάτη, την οποία προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης