Πτολεμαΐδα: Έκαναν βίδες τα δίκυκλα που έκλεβαν

Πτολεμαΐδα: Έκαναν βίδες τα δίκυκλα που έκλεβαν

Ένας 18χρονος και ένας 19χρονος είχαν στήσει συνεργείο… διάλυσης κλεμμένων δικύκλων

Πτολεμαΐδα: Έκαναν βίδες τα δίκυκλα που έκλεβαν
Μετά τον 18χρονο δράστη της κλοπής ενός μοτοποδηλάτου έξω από το σπίτι του 48χρονου ιδιοκτήτη του στην Πτολεμαΐδα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας και ο 19χρονος συνεργός του με τον οποίο είχαν στήσει συνεργείο… διάλυσης κλεμμένων δικύκλων!

Ο 19χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη λίγες ώρες μετά τον συνεργό του που, όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί, είχε προλάβει να «ξηλώσει» τμήματα από το μηχανάκι και να τα τοποθετήσει στη μοτοσικλέτα του! Και αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, αλλά και για τους δυο το κατηγορητήριο άλλαξε και, από την κατηγορία της κλοπής, αντιμετωπίζουν αυτή των διακεκριμένων κλοπών.

Κι αυτό γιατί, σε έρευνες που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας στα σπίτια τους, βρέθηκαν διάφορα μηχανικά και πλαστικά τμήματα μοτοποδηλάτου, ένας κινητήρας και μία πινακίδα μοτοποδηλάτου, ένας κινητήρας μοτοσικλέτας και μία κονσόλα ήχου, τα οποία κατασχέθηκαν και ερευνάται από πού έχουν κλαπεί. Οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης των δυο νεαρών συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης