Λέρος: Εντόπισαν σκάφη δουλεμπόρων σε αυτοσχέδιο συνεργείο

Λέρος: Εντόπισαν σκάφη δουλεμπόρων σε αυτοσχέδιο συνεργείο

Έλεγχος σε μηχανουργείο του νησιού οδήγησε στο παράνομο συνεργείο, όπου βρέθηκαν δεκάδες εξαρτήματα

Λέρος: Εντόπισαν σκάφη δουλεμπόρων σε αυτοσχέδιο συνεργείο
Σκάφη και κινητήρες για ταχύπλοα χωρίς ενδείξεις και νόμιμα παραστατικά, για τα οποία υπάρχουν σαφείς υπόνοιες ότι έχουν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά και παράνομη είσοδο αλλοδαπών από την Τουρκία, ανακάλυψαν οι λιμενικοί σε ένα αυτοσχέδιο συνεργείο στη Λέρο!

Όλα ξεκίνησαν από τον έλεγχο που έγινε στο μηχανουργείο ενός 67χρονου στην περιοχή Λακκί, όπου βρέθηκε ένας εξωλέμβιος κινητήρας χωρίς να φέρει τα προβλεπόμενα παραστατικά και ο ηλικιωμένος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς αποκάλυψε ότι τον είχε αγοράσει από έναν 54χρονο στην περιοχή Καμάρα.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του πωλητή, βρέθηκε ένας χώρος που είχε διαμορφώσει σε συνεργείο. Μέσα υπήρχαν ένα ταχύπλοο πολυεστερικό σκάφος με εξωλέμβια μηχανή 115 ίππων, μία φουσκωτή λέμβος με πλαστική καρίνα, 20 εξωλέμβιοι κινητήρες διαφόρων ιπποδυνάμεων, δέκα ντεπόζιτα και επτά αντλίες καυσίμων και διάφορα εξαρτήματα από εξωλέμβιες μηχανές που κανένα δεν έφερε τα νόμιμα παραστατικά  και κατασχέθηκαν. Η έρευνα για την δραστηριότητα του 54χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης