Έκρυβε στο χωράφι του την κοκαΐνη που διακινούσε

Έκρυβε στο χωράφι του την κοκαΐνη που διακινούσε

Τη στιγμή που έβγαζε από την κρυψώνα το παράνομο εμπόρευμα που σκόπευε να διακινήσει, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με 12,5 γραμμάρια κοκαΐνης

Έκρυβε στο χωράφι του την κοκαΐνη που διακινούσε
Πήρε μέσα στο ξημέρωμα το αυτοκίνητό του και πήγε στο χωράφι του σε περιοχή του Δήμου Χανίων ένας 60χρονος, όχι όμως για να κάνει γεωργικές εργασίες για να παραλάβει… κοκαΐνη που έκρυβε σε μια «καβάντζα»! Δεν πρόσεξε, ωστόσο, ότι τον παρακολουθούσαν αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση το σπίτι του και, μόλις τον είδαν να βγαίνει, τον ακολούθησαν από απόσταση. Τη στιγμή που έβγαζε από την κρυψώνα το παράνομο εμπόρευμα που σκόπευε να διακινήσει, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με 12,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Πάνω στον 60χρονο κατασχέθηκαν 220 ευρώ ως προερχόμενα από την αγοραπωλησία, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κλείσιμο
*** Για απόπειρα κλοπής της μοτοσικλέτας ενός 55χρονου συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. ένα νεαρό, ναρκωτικά βρήκαν πάνω του! Ο 27χρονος δράστης μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του προσπάθησαν να φορτώσουν τη μηχανή στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, όμως ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ο ένας από τους δράστες διέφυγε, αλλά ο νεαρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης