Φυγόποινος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Ημαθία

Φυγόποινος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Ημαθία

Ο 34χρονος χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας, που βρήκαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο σπίτι του στους οποίους είχε φυτέψει έξι δενδρύλλια κάνναβης

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να καλλιεργεί χασισόδεντρα κοντά στο σπίτι του σε περιοχή της Ημαθίας!

Ο 34χρονος χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας, που βρήκαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο σπίτι του στους οποίους είχε φυτέψει έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 εκατοστών ως τριών μέτρων. Στην αυλή του σπιτιού του, ο δράστης έκρυβε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Δυο χασισόδεντρα ύψους 0,80 εκατοστών καλλιεργούσε και ένας 53χρονος στο σπίτι του στην Ξάνθη, όπου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 302,8 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης