Μεσολόγγι: Νάρκωσαν και ξάφρισαν τους επιβάτες δυο σκαφών!

Μεσολόγγι: Νάρκωσαν και ξάφρισαν τους επιβάτες δυο σκαφών!

Οι δυο κλοπές έγιναν τα ξημερώματα Πέμπτης και ενώ τα δυο ιστιοπλοϊκά είχαν αγκυροβολήσει κοντά στο κτίριο του Λιμενικού σταθμού, όπου κάθε βράδυ υπάρχει περιπολία

Μεσολόγγι: Νάρκωσαν και ξάφρισαν τους επιβάτες δυο σκαφών!
Θυμίζουν καταδρομική επιχείρηση οι κλοπές που έγιναν σε δυο ιστιοπλοϊκά σκάφη που ήταν ελλιμενισμένα στο λιμάνι του Μεσολογγίου, τη στιγμή μάλιστα που οι επιβάτες κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι! Όλα δείχνουν ότι οι δράστες έφτασαν στα σκάφη… κολυμπώντας και νάρκωσαν όσους βρίσκονταν μέσα!

Και οι δυο κλοπές έγιναν τα ξημερώματα Πέμπτης και ενώ τα δυο ιστιοπλοϊκά είχαν αγκυροβολήσει κοντά στο κτίριο του Λιμενικού σταθμού, όπου κάθε βράδυ υπάρχει περιπολία. Φαίνεται, όμως, ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις των λιμενικών και έφτασαν από τη θάλασσα στους στόχους τους.

Από το πρώτο σκάφος, που είχε ελληνική σημαία και επιβάτες ένα ζευγάρι Ελλήνων που κοιμόντουσαν, έκανε φτερά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το ζευγάρι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, πράγμα που δημιουργεί υποψίες ότι οι εισβολείς τους ψέκασαν με υπνωτικό σπρέι. Στο δεύτερο σκάφος με ξένη σημαία, επέβαινε ένα ζευγάρι αλλοδαπών που βρίσκονταν μέσα αλλά δεν κατάλαβαν τίποτε. Όπως κατήγγειλαν, εκλάπησαν μικρό χρηματικό ποσό και δύο κινητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης