Εδωσαν «ραντεβού» για μαχαίρωμα στο… νοσοκομείο Καλαμάτας

Εδωσαν «ραντεβού» για μαχαίρωμα στο… νοσοκομείο Καλαμάτας

Ο 43χρονος τσιγγάνος είχε προσωπικές διαφορές με την 31χρονη ομόφυλή του και δεν άργησαν να καυγαδίσουν έντονα

Εδωσαν «ραντεβού» για μαχαίρωμα στο… νοσοκομείο Καλαμάτας
Άνω- κάτω έκανε το νοσοκομείο της Καλαμάτας ο άγριος καυγάς ανάμεσα σε δυο τσιγγάνους, έναν άνδρα και μια γυναίκα, που συναντήθηκαν τυχαία στον εξωτερικό χώρο και πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν με μαχαίρι!

Ο 43χρονος τσιγγάνος είχε προσωπικές διαφορές με την 31χρονη ομόφυλή του και δεν άργησαν να καυγαδίσουν έντονα. Πριν προλάβει κάποιος να επέμβει για να τους χωρίσει, ο άνδρας έβγαλε έναν σουγιά και επιτέθηκε στην 31χρονη, τραυματίζοντάς την ελαφρά στο πρόσωπο και στο αριστερό χέρι! Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή αιμόφυρτος καθώς και ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι!

Οι γιατροί του νοσοκομείου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην 31χρονη που αποχώρησε, αφού πρώτα κατήγγειλε τον δράστη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για να τον εντοπίσουν. Λίγη ώρα αργότερα, ο 43χρονος συνελήφθη στη Μεσσήνη όπου κατοικεί και πάνω του κατασχέθηκε το μαχαίρι, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης