Άρτα: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε καφετέρια

Άρτα: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε καφετέρια

Συνελήφθησαν δύο τσιγγάνοι ηλικίας 18 και 15 ετών 

Άρτα: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε καφετέρια
Δεν πήγαν για καφέ μέσα στη νύχτα σε μια καφετέρια στην πόλη της Άρτας δύο νεαροί τσιγγάνοι, από τους οποίους ο ένας ανήλικος. Στόχος τους ήταν να αρπάξουν διάφορα αντικείμενα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και έσπευσαν να εξαφανιστούν, για να πέσουν λίγο αργότερα στα χέρια των αστυνομικών.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος που έτρεψαν σε φυγή τους δύο δράστες ηλικίας 18 και 15 χρόνων, έδωσαν την περιγραφή τους στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τους εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα και τους συνέλαβαν. Οι νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν «αδειάσει» και άλλα μαγαζιά.

*** 18χρονος ήταν και ο δράστης της κλοπής ενός μοτοποδηλάτου έξω από το σπίτι του 48χρονου ιδιοκτήτη του στην Πτολεμαΐδα. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον ανακάλυψαν λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο είχε προλάβει να «ξηλώσει» τμήματα από το μηχανάκι και να τα τοποθετήσει στη μοτοσικλέτα του! Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης