«Δεν μας γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα», παραδέχεται η σύζυγος Παπαγεωργόπουλου

«Δεν μας γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα», παραδέχεται η σύζυγος Παπαγεωργόπουλου

«Οι μνήμες από την περιπέτεια αυτή που ζούμε τόσο καιρό είναι νωπές», εξομολογείται - Όπως αποκαλύπτει η ίδια η διαχείριση της κατάστασης είναι δύσκολη - Τονίζει πως προτεραιότητα για εκείνη έχει πια η υγεία του συζύγου της

«Δεν μας γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα», παραδέχεται η σύζυγος Παπαγεωργόπουλου
Η ανθρώπινη εξομολόγηση της συζύγου του τέως Δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Ελένης, στο protothema.gr αποκαλύπτει  πώς έχει αλλάξει η ζωή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της μετά την περιπέτεια που βίωσαν! 


«Προσπαθεί να είναι ήρεμος, συμπληρώθηκε ένας μήνας από την ημέρα αποφυλάκισής του προσπαθούμε να το αφήσουμε πίσω όλο αυτό - που είναι βέβαια πολύ δύσκολο και για τους δυο. Οι μνήμες από την περιπέτεια αυτή που ζούμε τόσο καιρό είναι νωπές».

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος φυλακίστηκε στις φυλακές Διαβατών όπου και κρατείτο για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ύψους 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Κλείσιμο
Ως γνωστόν ο «φτερωτός» γιατρός κρίθηκε ότι έχει αναπηρία άνω του 67% εξαιτίας καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και έτσι πέρασε την πύλη της εξόδου πριν ένα μήνα.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η διαχείριση της κατάστασης είναι δύσκολη, όπως παραδέχεται, αλλά τονίζει πως προτεραιότητα για εκείνη έχει πια η υγεία του συζύγου της.

«Προσπαθώ να μη μιλάμε για όσα έγιναν γιατί θα του κάνει κακό όλο αυτό. Θέλω να ηρεμήσει και να τον βλέπω καλύτερα στην υγεία του κάθε μέρα που περνά. Το συγκινητικό είναι, αν θέλετε πιστέψτε με, πως εδώ και ένα μήνα το σπίτι μας κατακλύζεται καθημερινά από φίλους που έρχονται να το δουν και δεν του γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα», καταλήγει η κ. Ελένη Παπαγεωργόπουλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης