Ηλεία: Οι διαρρήκτες δεν άφησαν ούτε τις κατσαρόλες!

Ηλεία: Οι διαρρήκτες δεν άφησαν ούτε τις κατσαρόλες!

Είδη αξίας δεν είχε κι έτσι οι διαρρήκτες έκλεψαν μόνο 100 ευρώ μια χρυσή καδένα λαιμού μ’ ένα σταυρό αξίας 400 ευρώ

Ηλεία: Οι διαρρήκτες δεν άφησαν ούτε τις κατσαρόλες!
Όχι μία ή δυο, αλλά και τις τρεις μπαλκονόπορτες του σπιτιού διέρρηξαν οι άγνωστοι εισβολείς ενός συνταξιούχου Ιταλού στην Ηλεία! Οι δράστες έκλεψαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν και «σήκωσαν» ακόμη και τις… κατσαρόλες μαζί με άλλα σκεύη μαγειρικής!

Ο 76χρονος Ιταλός έμεινε εμβρόντητος όταν βρήκε το σπίτι του περιοχή της Βύγλας λεηλατημένο. Είδη αξίας δεν είχε κι έτσι οι διαρρήκτες έκλεψαν μόνο 100 ευρώ μια χρυσή καδένα λαιμού μ’ ένα σταυρό αξίας 400 ευρώ. Όμως, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, ενώ δεν του άφησαν ούτε ένα σκεύος για να μαγειρεύει! Η διάρρηξη έγινε μέρα- μεσημέρι, όταν ο αλλοδαπό έλειψε για λίγες ώρες.

*** Την πόρτα της εξοχικής κατοικίας ενός 83χρονου στην περιοχή Κουτρούλη της Ηλείας διέρρηξαν άγνωστοι, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο έναν φορητό υπολογιστή για να κλέψουν κι έτσι παραβίασαν και την αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι και άρπαξαν διάφορα εργαλεία αξίας 500 ευρώ . Οι δράστες προκάλεσαν φθορές ύψους 1.000 ευρώ στο σπίτι και την αποθήκη.

Κλείσιμο
*** Ο… άτυχος της ημέρας ήταν ένας 37χρονος που διέρρηξε το πρατήριο υγρών καυσίμων ενός 44χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Η διάρρηξη έγινε αμέσως αντιληπτή και δράστης λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και αποδόθηκαν στον πρατηριούχο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης