Ναύπλιο: Άγνωστοι άρπαξαν 41χρονο και λήστεψαν τους ηλικιωμένους γονείς του

Ναύπλιο: Άγνωστοι άρπαξαν 41χρονο και λήστεψαν τους ηλικιωμένους γονείς του

Συνελήφθη ένας 27χρονος κι αναζητούνται ακόμη πέντε άγνωστα άτομα

Ναύπλιο: Άγνωστοι άρπαξαν 41χρονο και λήστεψαν τους ηλικιωμένους γονείς του
Στα ίχνη κυκλώματος «νονών» που κρύβονται πίσω από τουλάχιστον μια απαγωγή και μια ληστεία, βρίσκονται οι άνδρες της Ασφαλείας Ναυπλίου μετά τη σύλληψη ενός νεαρού που συμμετείχε σε αυτές στην τοπική κοινότητα Κοιλάδα του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο 27χρονος μαζί με πέντε συνεργούς του που παραμένουν άγνωστοι και αναζητούνται, επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε έναν 41χρονο, τον χτύποησαν άγρια και τον μετέφεραν με το αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή άλλου χωριού. Εκεί, εξακολούθησαν να τον χτυπούν και να τον απειλούν με πιστόλι, ζητώντας να τους δώσει χρήματα! Όμως, το θύμα κατάφερε να τους ξεφύγει και να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι.

Οι απαγωγείς, όμως, δεν το έβαλαν κάτω. Ο 27χρονος μαζί με τρεις από τους συνεργούς του πήγαν με το αυτοκίνητο του 41χρονου στο σπίτι του, όπου βρίσκονταν οι ηλικιωμένοι γονείς του. Τους χτύπησαν ανελέητα, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο νεαρός εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών σε άλλο χωριό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για ληστεία και αρπαγή. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του και για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες παρανομίες.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης