Τσάκωσαν τρεις «ανυπόμονους» λαθροθήρες στην Αρκαδία

Τσάκωσαν τρεις «ανυπόμονους» λαθροθήρες στην Αρκαδία

Δεν περίμεναν να ξεκινήσει η νόμιμη κυνηγετική περίοδος, την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά βγήκαν για κυνήγι παράνομα και μέσα στη νύχτα

Τσάκωσαν τρεις «ανυπόμονους» λαθροθήρες στην Αρκαδία
Ακριβά στοίχισε η… ανυπομονησία τους σε τρεις άνδρες που δεν περίμεναν να ξεκινήσει η νόμιμη κυνηγετική περίοδος, την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά βγήκαν για κυνήγι παράνομα και μέσα στη νύχτα στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Τάκα στην Τεγέα Αρκαδίας!

Οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης και Άστρους που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν τους τρεις λαθροθήρες που δεν είχαν προλάβει να σκοτώσουν κάποιο θήραμα, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Δασαρχείο, όπου κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα, οι φακοί και το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους.

Οι λαθροκυνηγοί παρέμειναν κρατούμενοι ώσπου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης. Εκείνος, αφού τους άσκησε δίωξη, τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο. Όμως, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, το δικαστήριο τους παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο στα τέλη Σεπτεμβρίου και τους άφησε ελεύθερους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης