Συμπλοκή στην Κορινθία: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 30χρονος - Τραυματίστηκε στην καρωτίδα

Συμπλοκή στην Κορινθία: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 30χρονος - Τραυματίστηκε στην καρωτίδα

Αφορμή να «ανάψουν» τα αίματα στάθηκε το γεγονός ότι ένας νεαρός περνούσε με τη μοτοσικλέτα του στην οποία είχε... πειράξει την εξάτμιση έξω από πολυσύχναστο δρόμο με πολλά καταστήματα στην Αλμυρή

Συμπλοκή στην Κορινθία: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 30χρονος - Τραυματίστηκε στην καρωτίδα
Στο σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, οδήγησε ένας καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα στο θύμα και σε ομάδα τεσσάρων νεαρών στην Παραλία Αλμυρής στην Κορινθία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφορμή να «ανάψουν» τα αίματα στάθηκε το γεγονός ότι ένας νεαρός περνούσε με τη μοτοσικλέτα του στην οποία είχε... πειράξει την εξάτμιση έξω από πολυσύχναστο δρόμο με πολλά καταστήματα στην Αλμυρή.

Ο άτυχος άνδρας έκανε παρατήρηση στο νεαρό και του ζήτησε αρχικά με ευγενικό τρόπο να μην ξαναπεράσει από εκεί, καθώς προκαλούσε πολύ θόρυβο κι ενοχλούσε την παρέα του. Ο νεαρός αδιαφόρησε και ξαναπέρασε προκλητικά έξω από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν το θύμα. Τότε ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, απείλησε τον νεαρό πως αν ξαναπεράσει θα του πετάξει επάνω του... έναν κάδο σκουπιδιών.

Κλείσιμο
Λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός επέστρεψε στο ίδιο σημείο με τα πόδια, φέρνοντας ως ενίσχυση τρεις ακόμη φίλους του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τέσσερις νεαροί κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το θύμα κι άρχισαν να του φωνάζουν και να τον χτυπούν. Ένας θαμώνας βλέποντας τι συνέβαινε μπήκε στη μέση και προσπάθησε να τους χωρίσει, όμως, δυστυχώς, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν.

Επάνω στον έντονο καβγά ο νεαρός με τη μοτοσικλέτα φέρεται να χτύπησε το θύμα στην καρωτίδα. «Έτρεμε ολόκληρος κι άρχισε να βγαίνει αίμα από το στόμα και τα αυτιά του. Μετά το χτύπημα αυτό έπεσε στο έδαφος κι είχε σπασμούς σα να είναι επιληπτικός», λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή και για το λόγο αυτό θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο από τους τέσσερις νεαρούς έχουν συλληφθεί, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται κι ο νεαρός με τη μοτοσικλέτα. Προανάκριση, τέλος, για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης