Νέα απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ Σταμάτη

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ Σταμάτη

Ζήτησε να επικοινωνήσει με το παιδί της, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, όμως δεν της το επέτρεψαν

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ Σταμάτη
Νέα απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, σήμερα στο Δρομοκαΐτειο. «Πήγε στην τραπεζαρία, άρπαξε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της. Ευτυχώς οι τρόφιμοι την πρόλαβαν πριν τραυματίσει τον εαυτό της», λέει ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης στο protothema.gr.

«Είναι σε άθλια κατάσταση γιατί πληροφορήθηκε ότι το παιδί της οδηγήθηκε από τον παππού και τη γιαγιά του, με τους οποίους και μένει, εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και πιθανόν να έχει σκωληκοειδίτιδα. Ζήτησε χθες ανήμερα της γιορτής της Παναγίας να το δει ή έστω να το ακούσει και να μάθει ότι είναι καλά, όμως δεν της επιτράπηκε κάτι τέτοιο» λέει ο δικηγόρος της και συμπληρώνει: «Η συναισθηματική της φόρτιση ήταν έντονη και σήμερα έκανε αυτό που μάθατε. Προσπάθησε με ένα μαχαίρι που πήρε από την τραπεζαρία του χώρου την ώρα που πήγε μάλλον να φάει και να πάρει τα χάπια της. Ευτυχώς την πρόλαβαν», εξηγεί ο κ. Ραγκούσης σημειώνοντας την τραγική κατάσταση που η εντολέας του βιώνει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης