Ελασσόνα: Ιερέας πήγε για... μαλλί και βγήκε... κουρεμένος!

Ελασσόνα: Ιερέας πήγε για... μαλλί και βγήκε... κουρεμένος!

Διαβάστε πώς ένας κληρικός προσπάθησε να διαφυλάξει τις οικονομίες του από πιθανό «κούρεμα» καταθέσεων και τελικά πέτυχε... οικειοθελώς να «κουρέψει» τα χρήματά του, χάνοντας οκτώ χιλιάδες ευρώ

Ελασσόνα: Ιερέας πήγε για... μαλλί και βγήκε... κουρεμένος!
Νέες εποχές, νέα ήθη, νέοι τρόποι για τους επιτήδειους να παρασύρουν τα θύματά τους. Αυτή τη φορά στα δίχτυα επιτηδείων έπεσε ένα ιερέας από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο οποίος από φόβο μήπως του «κουρέψουν» τις καταθέσεις, λόγω σχετικής φημολογίας που είχε αναπτυχθεί, τελικά πέτυχε να τις «κουρέψει»... οικειοθελώς. 

Ο ιερέας έδωσε τα χρήματά του σε απατεώνες, οι οποίοι του είχαν υποσχεθεί ότι θα... τακτοποιήσουν το θέμα του, ώστε να αποφύγει το «haircut», το οποίο τόσο πολύ φοβόταν.

Άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε μέσω τηλεφώνου, έδειξε να είναι απόλυτα ενήμεροι για την οικονομική κατάσταση του 66χρονου ιερέα και του παρουσιάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος υποκαταστήματος τραπέζης στην περιοχή, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να «σώσει» τις καταθέσεις του, από πιθανό κούρεμα.

Κλείσιμο
Τον έπεισε δε να του καταθέσει δυο επιταγές συνολικού ύψους 8.000 ευρώ, προκειμένου να τακτοποιήσει το θέμα. Όταν ο 66χρονος ιερέας αντελήφθη ότι επρόκειτο για απάτη, κατέφυγε στην Αστυνομία, η οποία και ερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης