Πουλούσε «μαϊμού» κινητά στη Χαλκιδική

Πουλούσε «μαϊμού» κινητά στη Χαλκιδική

Η δράση του απατεώνα πήρε τέλος όταν ένας 36χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στον Πολύγυρο αντιλήφθηκε ότι το κινητό που αγόρασε ήταν απομίμηση

Πουλούσε «μαϊμού» κινητά στη Χαλκιδική
Ένας 65χρονος παρουσιαζόταν ως διευθυντής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και έκανε... προσφορές στους καταστηματάρχες της Χαλκιδικής, πουλώντας σε χαμηλές τιμές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Όμως, τόσο ο ίδιος όσο και τα κινητά που προσέφερε ήταν «μαϊμού»!

Η δράση του απατεώνα πήρε τέλος όταν ένας 36χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στον Πολύγυρο αντιλήφθηκε ότι το κινητό που αγόρασε ήταν απομίμηση και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορία από το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δράστης. Μετά από πολύωρες αναζητήσεις, ο 65χρονος εντοπίστηκε τελικά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής και συνελήφθη.

Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε εξαπατήσει άλλα τρία θύματα ηλικίας 40, 43 και 50 χρόνων στη Βουρβουρού και στον Πολύγυρο και βρέθηκαν εννέα κινητά «μαϊμού», πέντε από τα οποία στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μαζί με 190 ευρώ από την πώληση του τελευταίου κινητού.

Κλείσιμο
Ο 65χρονος, που είχε παραποιήσει μέρος της πινακίδας του αυτοκινήτου του, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτες με την ίδια μέθοδο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη για απάτη, πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων και του αγορανομικού κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης