Τρεις Νορβηγοί πλήρωσαν ακριβά το μεθύσι τους στη Ρόδο

Τρεις Νορβηγοί πλήρωσαν ακριβά το μεθύσι τους στη Ρόδο

Έχασαν χρήματα και ξυλοφορτώθηκαν, ενώ δεν ήταν σε θέση να περιγράψουν τους άνδρες που τους επιτέθηκαν

Τρεις Νορβηγοί πλήρωσαν ακριβά το μεθύσι τους στη Ρόδο
Τους βρήκαν «τύφλα» στο μεθύσι και τους ξυλοφόρτωσαν κι από πάνω για να τους ληστέψουν! Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην πόλη της Ρόδου και τη σχετική καταγγελία υπέβαλαν στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τρεις Νορβηγοί τουρίστες.

Όπως είπαν, ενώ περπατούσαν σε κατάσταση μέθης μετά από έντονη νυχτερινή διασκέδαση με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο όπου διέμεναν, δέχθηκαν επίθεση από  αγνώστους, οι οποίοι τους χτύπησαν και άρπαξαν από τις τσέπες τους χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Δυστυχώς γι' αυτούς, η κατάστασή τους ήταν τέτοια που ούτε... πόσοι ήταν οι δράστες δεν μπορούσαν να θυμηθούν, πόσο μάλλον τα χαρακτηριστικά τους!

*** Έκπληκτοι έμειναν οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος των Ε.Λ.Τ.Α. στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων, όταν πήγαν να ανοίξουν το πρωί της δευτέρας και διαπίστωσαν ότι τους είχαν... προλάβει άγνωστοι «ποντικοί»! Οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα και είχαν ανοίξει όλα τα συρτάρια των γραφείων, από τα οποία έκλεψαν συνολικά 600 ευρώ. Το αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης