Φθιώτιδα: Αδέλφια καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Φθιώτιδα: Αδέλφια καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Ο 43χρονος είχε στήσει τη φυτεία στο σπίτι και η 40χρονη αδελφή του σε χωράφι κοντά στο σπίτι της στον Θεολόγο

Φθιώτιδα: Αδέλφια καλλιεργούσαν χασισόδεντρα
Δύο αδέλφια συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαμίας στη Μαλεσίνα και τον Θεολόγο Φθιώτιδας για καλλιέργεια χασισόδεντρων. Ο ένας είχε στήσει τη φυτεία στο σπίτι και η αδελφή του σε χωράφι. 

Οι αστυνομικοί έκαναν πρώτα έρευνα στο σπίτι του 43χρονου και βρήκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,20 μέτρου, από τα οποία το ένα ήταν σε γλάστρα, ένα ξεριζωμένο και αποξηραινόταν και το τρίτο είχε ξεριζωθεί και κοπεί σε τρία κομμάτια. Στην ταράτσα βρέθηκαν ακόμη ένας ξεριζωμένος κορμός ύψους 1,20 μέτρου που αποξηραινόταν και δύο σακούλες με λίπασμα.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 40χρονη αδελφή του δράστη να καλλιεργεί άλλα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών ως ενός μέτρου ανάμεσα στους πυκνούς θάμνους μιας αγροτικής περιοχής κοντά στο σπίτι της στον Θεολόγο και τη συνέλαβαν και αυτήν. 

*** Για καλλιέργεια ναρκωτικών παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας ένας 61χρονος που συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από έρευνα στην αυλή του σπιτιού του όπου βρέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 ως 0,80 εκατοστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης