Κύπρος: Βγήκαν ραντεβού και παραλίγο να σκάσουν από τη ζέστη!

Κύπρος: Βγήκαν ραντεβού και παραλίγο να σκάσουν από τη ζέστη!

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μεγαλόνησο αυτές τις ημέρες και το γεγονός πως είχαν κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητο με όλα τα παράθυρα κλειστά, παραλίγο να αποβούν μοιραία για τη ζωή τους

Κύπρος: Βγήκαν ραντεβού και παραλίγο να σκάσουν από τη ζέστη!
Η μεταμεσονύχτια συνεύρεση ενός νεαρού ζευγαριού στη Κύπρο, παρά λίγο να τους στοιχίσει τη ζωή.

Ο 29χρονος και η 24χρονη φίλη από τη Λεμεσό είχαν μεταβεί με αυτοκίνητο σε απόμερη περιοχή στο χωριό Μουταγιάκα. Κάποια στιγμή το πάθος ανέβασε περισσότερο τη θερμοκρασία από την ήδη υψηλή που επικρατούσε στη Κύπρο και προσπάθησαν να ανοίξουν τον κλιματισμό, αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν χαθεί τα κλειδιά.

Εκ των πραγμάτων δεν λειτουργούσαν ούτε τα ηλεκτρικά παράθυρα και έτσι προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες οι οποίες όμως ήταν κλειδωμένες! Οι δύο νεαροί κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν από έλλειψη οξυγόνου και έκαναν προσπάθεια με τα παπούτσια να σπάσουν τα παράθυρα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Αποκαμωμένοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία δίνοντας το ακριβές σημείο που βρίσκονταν.

Σε λίγα λεπτά έφτασε περιπολικό που εντόπισε το αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου ήταν το ζευγάρι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τα κλειδιά έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να σπάσουν με τα χέρια τα τζάμια χωρίς να τα καταφέρουν. Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα και με τον μεταλλικό υποκόπανο έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, καταφέρνοντας να σώσουν το ζευγάρι το οποίο κινδύνεψε άμεσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης