Ρόδος: Στα 100 μέτρα από την ακτή το ταχύπλοο που διαμέλισε την Ρωσίδα τουρίστρια

Ρόδος: Στα 100 μέτρα από την ακτή το ταχύπλοο που διαμέλισε την Ρωσίδα τουρίστρια

Ο νόμος προβλέπει ότι δεν επιτρέπεται να κινείται πιο κοντά από τα 200 μέτρα - Ο 42χρονος Ελβετός χειριστής του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα - Η άτυχη 37χρονη συνήθιζε να κάνει μπάνιο βραδινές ώρες

Ρόδος: Στα 100 μέτρα από την ακτή το ταχύπλοο που διαμέλισε την Ρωσίδα τουρίστρια
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 42χρονος Ελβετός χειριστής του ταχυπλόου που κυριολεκτικά διαμέλισε μια άτυχη 37χρονη Ρωσίδα το βράδυ του Σαββάτου.

Η άτυχη τουρίστρια έχασε τη ζωή όταν κατά τη συνήθειά της στις ολιγοήμερες διακοπές στο «νησί των Ιπποτών» πήγε για βραδινό μπάνιο στην περιοχή Αφάντου.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν το ταχύπλοο πέρασε πάνω από την άτυχη γυναίκα προκαλωντας τον θανάσιμο τραυματισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους ο 42χρονος υποστηρίζει ότι οδηγούσε το σκάφος όχι ως επαγγελματίας αλλά στο πλαίσιο βόλτας με έξι φίλους του για να κάνουν θαλάσσιο σκι.

Κλείσιμο
Οι αρχές τώρα ερευνούν αν ευσταθούν οι καταγγελίες ότι το σκάφος βρισκόταν σε απόσταση 100-150 μέτρων από την ακτή καθώς η νομοθεσία δεν επιτρέπει οδήγηση ταχυπλόου σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από την ακτή.

Όπως προκύπτει από την δικογραφία που έχει στα χέρια της και μελετά η αντιεισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου ο 42χρονος Ελβετός σταμάτησε όταν άκουσε το ισχυρό χτύπημα.  Ωστόσο ένας από τους σκιέρ υποστήριξε ότι έκαναν έρευνα στην περιοχή, δεν βρήκαν τίποτε και αναχώρησαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης