Αγρίνιο: Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Αγρίνιο: Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Η 72χρονη γυναίκα συνελήφθη - Καταζητείται ο 46χρονος γιος της

Αγρίνιο: Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασισόδεντρα
Με τη βοήθεια της… μαμάς είχε στήσει μια ολόκληρη χασισοφυτεία στο σπίτι του στο Αγρίνιο, ένας 46χρονος ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών! Η 72χρονη μητέρα του, όμως, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τις γλάστρες μέσα στις οποίες μητέρα και γιός καλλιεργούσαν28 δενδρύλλια κάνναβης. Ακόμη, κατέσχεσαν και μια κυνηγετική καραμπίνα της οποίας η άδεια είχε λήξει και σε βάρος τους σχημάτισαν δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας εντόπισαν μια μεγάλη χασισοφυτεία στο 51ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας και την έθεσαν υπό παρακολούθηση περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Όμως, κανείς δεν πήγε κι έτσι ξερίζωσαν και κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό δενδρυλλίων που ήταν ώριμα και έτοιμα να τρυγηθούν. Η έρευνα για τον εντοπισμό του χασισοκαλλιεργητή βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης