Ηράκλειο: Έκλεψε από το σπίτι ακόμη και τα... τσιγάρα!

Ηράκλειο: Έκλεψε από το σπίτι ακόμη και τα... τσιγάρα!

Μάλλον... χαρμάνης ο 38χρονος Έλληνας δράστης, εκτός από πράγματα αξίας που σήκωσε από το σπίτι δεν άφησε να του ξεφύγουν ούτε τα τσιγάρα του ιδιοκτήτη.

Ηράκλειο: Έκλεψε από το σπίτι ακόμη και τα... τσιγάρα!
Ό,τι μπορούσε να μεταφέρει στα χέρια, το άρπαξε ο 38χρονος Έλληνας που τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός 58χρονου στο Ηράκλειο. Μάλιστα, εκτός από τα αντικείμενα αξίας που «σήκωσε», γέμισε και τις τσέπες του με τα... πακέτα τσιγάρων που είχε αγοράσει ο ιδιοκτήτης!

Ο δράστης εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν το στερεοφωνικό συγκρότημα με τα ηχεία που είχε κλέψει, όπως και τα τσιγάρα του 58χρονου, τα... μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ! Ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή. 

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας μία 21χρονη τσιγγάνα που, μαζί με δύο ακόμα γυναίκες συνεργούς της, άρπαξε 420 ευρώ από την τσέπη ενός 57χρονου με τη μέθοδο της απασχόλησης. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημέρωσε το θύμα την εντόπισαν πριν εξαφανιστεί και η Ασφάλεια ερευνά για την ταυτοποίηση των συνεργών της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης