Θήβα: Συνελήφθη με επτά κιλά λαθραίου καπνού

Θήβα: Συνελήφθη με επτά κιλά λαθραίου καπνού

Βρέθηκε κρυψώνα με αδασμολόγητο καπνό έξι κιλών στην Θήβα - Σε μπλόκο της ΟΠΚΕ στα Σαγαίϊκα Αχαϊας συνελήφθη 46 χρονος για κατοχή ηρωίνης και λαθραίου καπνού

Θήβα: Συνελήφθη με επτά κιλά λαθραίου καπνού
«Καθαρό» ήταν το σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση λαθραίου καπνού στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, όπου έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφαλείας. Κι αυτό γιατί είχε φροντίσει να κρύβει το παράνομο εμπόρευμά του σε μια κρύπτη που είχε φτιάξει έξω από αυτό!

Η κρυψώνα βρέθηκε και μέσα εντοπίστηκε μια μεγάλη σακούλα με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους έξι κιλών και 750 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και εστάλη στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό δημόσιο. Ο 49χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία. 

*** Όλα τα... «καλά» έκρυβε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος, ο οποίος έπεσε σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή Σαγαϊικα της δυτικής Αχαΐας! Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο βρήκαν μέσα 7,6 γραμμάρια ηρωίνης, 155 γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι κι έτσι του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης