Aίγιο: Η ρεζέρβα έκρυβε ένα κιλό χασίς!

Aίγιο: Η ρεζέρβα έκρυβε ένα κιλό χασίς!

Συνελλήφθη ο 33χρονος Έλληνας αγοραστής και αναζητείται ο κάτοχος του αυτοκινήτου που έκρυβε στην ρεζέρβα την μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης

Aίγιο: Η ρεζέρβα έκρυβε ένα κιλό χασίς!
Χάλασαν την αγοραπωλησία των ναρκωτικών μεταξύ δυο ανδρών σε περιοχή του Αιγίου, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, αλλά συνέλαβαν μόνο τον υποψήφιο αγοραστή. Ο διακινητής κατάφερε να το σκάσει αφήνοντας πίσω του ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης.

Το ραντεβού για το αλισβερίσι υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών, αλλά μόλις πλησίασαν τους δυο υπόπτους εκείνοι το έβαλαν στα πόδια. Μετά από καταδίωξη, συνελήφθη στο Αίγιο ένας 33χρονος Έλληνας που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου με κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ο άγνωστος προς το παρόν προμηθευτής αναζητείται βάσει των στοιχείων του αυτοκινήτου του που άφησε στον τόπο της συναλλαγής και στο εσωτερικό της ρεζέρβας του οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένη μια συσκευασία που περιείχε ένα κιλό και 64 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης