Μέχρι τους 36 η θερμοκρασία σήμερα - Βοριάδες στο Αιγαίο

Μέχρι τους 36 η θερμοκρασία σήμερα - Βοριάδες στο Αιγαίο

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις

Μέχρι τους 36 η θερμοκρασία σήμερα - Βοριάδες στο Αιγαίο
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015.

Η θερμοκρασία με εξαίρεση τη Δυτική Ελλάδα θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 23 έως 40 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Κλείσιμο
Ηλιοφάνεια και ενίσχυση των ανέμων, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι στα ορεινά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι έως μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης