Ανήλικοι έκλεβαν μοτοποδήλατα στα Φάρσαλα

Ανήλικοι έκλεβαν μοτοποδήλατα στα Φάρσαλα

Οι δύο 17χρονοι εντοπίστηκαν ενώ επέβαιναν στο μοτοποδήλατο ενός 65χρονου που μόλις είχαν κλέψει 

Ηράκλειο: Έκρυβαν οπλισμό ακόμη και στο μαντρί
Μανία με τα... ξένα μοτοποδήλατα είχαν δυο ανήλικα παιδιά, τα οποία συνελήφθησαν στα Φάρσαλα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για δυο κλοπές τις οποίες διέπραξαν μέσα σε διάστημα λίγης ώρας. Οι δύο 17χρονοι εντοπίστηκαν ενώ επέβαιναν στο μοτοποδήλατο ενός 65χρονου που μόλις είχαν κλέψει.

Όπως αποδείχθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης που ακολούθησε, οι ανήλικοι δράστες είχαν κλέψει και το μοτοποδήλατο ενός 60χρονου το οποίο όμως δεν τους... άρεσε και το εγκατέλειψαν! Τα δυο δίκυκλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι 17χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ αναζητούνται οι γονείς τους σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. στην μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ένας 20χρονος Αλβανός σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, αποκάλυψε ότι για τη μηχανή είχε δηλωθεί κλοπή από τις 20 Μαΐου του 2013 στο αστυνομικό τμήμα Κρυονερίδας! Ο 20χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της που την είχε... ξεγράψει οριστικά!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης