ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Έφερναν χιλιάδες λαθραία ποτά από τη Βουλγαρία

Έφερναν χιλιάδες λαθραία ποτά από τη Βουλγαρία

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για λαθρεμπορία, ενώ τα οχήματά τους κατασχέθηκαν μαζί με τα οινοπνευματώδη ποτά που εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων

Έφερναν χιλιάδες λαθραία ποτά από τη Βουλγαρία
Για οργανωμένη εισαγωγή λαθραίων εμπορευμάτων στην ελληνική επικράτεια κατηγορούνται τρεις Έλληνες που συνελήφθησαν στον Προμαχώνα λίγη ώρα αφ' ότου πέρασαν τα σύνορα με τη Βουλγαρία μεταφέροντας χιλιάδες μπουκάλια αλκοολούχων ποτών που είχαν αγοράσει πάμφθηνα!

Για την μεταφορά των λαθραίων ποτών χρησιμοποιήθηκε ένα φορτηγό που οδηγούσε ένας 64χρονος και μετέφερε κούτες με άλλα εμπορεύματα, για τα οποία υπήρχαν νόμιμα παραστατικά. Ανάμεσά τους, οι δράστες είχαν κρύψει προσεκτικά τα χαρτόκουτα με τα μπουκάλια. Μπροστά από το φορτηγό προπορευόταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με επιβάτες έναν 41χρονο και έναν 44χρονο που είχαν ρόλο προπομπού για να προλάβουν τυχόν ελέγχους.

Όμως, οι λαθρέμποροι δεν γνώριζαν ότι οι άνδρες της Ασφάλειας Σερρών είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά. Οι αστυνομικοί μπλόκαραν τα δυο οχήματα και βρήκαν στο φορτηγό τις κούτες που είχαν μέσα 9.816 λαθραία μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και άλλες τόσες αυτοκόλλητες ετικέτες! Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για λαθρεμπορία, ενώ τα οχήματά τους κατασχέθηκαν μαζί με τα οινοπνευματώδη ποτά που εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης