Πατήσια: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα του βρέφους

Πατήσια: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα του βρέφους

Ασκήθηκε ποινική δίωξη - Το νεογέννητο βρέθηκε από το διαμέρισμα του 5ου ορόφου, στον ακάλυπτο πολυκατοικίας

Πατήσια: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα του βρέφους
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 35χρονης μητέρας που έριξε το μόλις πέντε ημερών βρέφος από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στα Πατήσια, άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που μετέβη στο σημείο, εξέτασε το χώρο, ενώ οι γονείς του παιδιού (ο 37χρονος πατέρας και η 35χρονη μητέρα) οδηγήθηκαν νωρίτερα στα κεντρικά της Ασφάλειας για να δώσουν κατάθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έντρομος ο πατέρας τηλεφώνησε στην ασφάλεια για να καταγγείλει ότι το μωρό του δεν ήταν στο σπίτι! Ξεκινώντας τις επί τόπου έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν το βρέφος στον ακάλυπτο, καθώς το παράθυρο του δωματίου του «έβλεπε» προς τα εκεί. Η αστυνομία πλέον εστιάζει στον ρόλο της μητέρας στην υπόθεση, καθώς φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις στην κατάθεσή της, ενώ εικάζεται ότι πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη. 

Κλείσιμο
Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες από το περιστατικό, που λένε πως το τελευταίο διάστημα η μητέρα διαρκώς ψώνιζε μωρουδιακά ρουχαλάκια. «Έπαθα σοκ όταν είδα το μωρό νεκρό στην πρασιά...» δηλώνει ένοικος της πολυκατοικίας μιλώντας στο protothema.gr. «Δεν μπορώ ακόμη να συνέλθω. Άκουσα φωνές από την αστυνομία και βγήκα είδα το μωρό πλημμυρισμένο στα αίματα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει πώς το νεογέννητο έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα και εξετάζονται οι δύο γονείς του παιδιού προκειμένου να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες το βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης