Κέρκυρα: Πιτσιρικάδες έκλεβαν μηχανάκια και περίπτερα

Κέρκυρα: Πιτσιρικάδες έκλεβαν μηχανάκια και περίπτερα

Με αρχηγό έναν 13χρονο 

Κέρκυρα: Πιτσιρικάδες έκλεβαν μηχανάκια και περίπτερα
«Άγουρη» συμμορία που δρούσε στην Κέρκυρα κλέβοντας μηχανάκια και περίπτερα με αρχηγό έναν πιτσιρίκο μόλις 13 (!) χρόνων, εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της  Ασφαλείας που συνέλαβαν τον λιλιπούτειο Αλβανό «εγκέφαλο» και τρεις Έλληνες ηλικίας 13, 15 και 18 χρόνων, ενώ αναζητούν έναν ακόμη 15χρονο.

Από την προηγούμενη Τρίτη, οι πιτσιρικάδες είχαν κλέψει προϊόντα καπνού αξίας 90 ευρώ από ένα περίπτερο και τρία μοτοποδήλατα στην πόλη της Κέρκυρας, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλη μια υπόθεση κλοπής δικύκλου. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ παραπέμφθηκαν και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων. 

*** Δύο 18χρονους και δύο 19χρονους Έλληνες και έναν 18χρονο Αλβανό συνέλαβαν στη Φλώρινα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, όταν προέκυψε ότι είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 90 ευρώ από δύο περίπτερα! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης