ΟΛΘ: Υπεγράφησαν οι νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας

ΟΛΘ: Υπεγράφησαν οι νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Οι καινούργιες συμβάσεις έχουν διετή διάρκεια, ίδιους οικονομικούς όρους με τις προηγούμενες και είναι στο πλαίσιο των κατευθύνσεων των δημοσίων φορέων

ΟΛΘ: Υπεγράφησαν οι νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας
Νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας με την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.) και την Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδας (Ο.Φ.Ε.), υπέγραψε η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ.

Οι νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας είναι διετούς διάρκειας, έχουν τους ίδιους οικονομικούς όρους με τις προηγούμενες και είναι στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, καθώς και του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υπογραφή της νέας σύμβασης, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Κλείσιμο
Τις συμβάσεις υπέγραψαν εκ μέρους της ΟΛΘ ΑΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιάννης Παντής και ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Μακρής.

Από πλευράς ΟΜ.Υ.Λ.Ε. τη σύμβαση υπέγραψε ο πρόεδρος Γιώργος Γεωργακόπουλος, μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων συλλόγων και σωματείων της εταιρίας.

Εκ μέρους της Ο.Φ.Ε. τη σύμβαση υπέγραψε ο πρόεδρος, Συμεών Λευθεριώτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης