Δημοσιογράφοι ποδοπατήθηκαν κατά την αποχώρηση του Βαρουφάκη από το υπουργείο!

Δημοσιογράφοι ποδοπατήθηκαν κατά την αποχώρηση του Βαρουφάκη από το υπουργείο!

Με την σύζυγό του Δανάη Στράτου αποχώρησε ο πρώην υπουργός - Δείτε το εντυπωσιακό exit του τέως υπουργού Οικονομικών - «Ελπίζω τα τοξικά μέσα ενημέρωσης κάποια στιγμή να εκπολιτιστούν», ήταν η παρότρυνσή του προς τους δημοσιογράφους

 Δημοσιογράφοι ποδοπατήθηκαν κατά την αποχώρηση του Βαρουφάκη από το υπουργείο!
Ένας μικρός... πανικός επικράτησε κατα τις 15:10 στο υπουργείο Οικονομικών όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης εξήλθε του κτηρίου.

Δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία κυνήγησαν τον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών μεχρι την κεντρική είσοδο του υπουργείου καθώς όλοι ήταν στημένοι και τον περίμεναν στην οδό Νίκης.

Κλείσιμο
Εκείνος, όμως, επέλεξε να φύγει απο πίσω με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα κυνηγητό για μια του δήλωση. Ήταν τόσοι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που στο κυνήγι του πάλαι ποτε σταρ του υπουργείου Οικονομικών έριξαν τρεις μοτοσικλέτες που ήταν παρκαρισμένες δίπλα απο τη δικη του.










Μαζί με τους δημοσιογράφους ο κ. Βαρουφακης δείχνοντας φανερά ενοχλημένος βοήθησε να σηκωθούν οι μοτοσικλέτες. Έπειτα από απίστευτη πίεση για μια δήλωση αρκέστηκε στο να πει: «Ελπίζω τα τοξικά μέσα ενημέρωσης κάποια στιγμή να εκπολιτιστούν».





Τελικά ο Γιάνης Βαρουφάκης αποχώρησε με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, που τον περίμενε στο ύψος της Ερμού και έφυγαν μαζί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης