Οι τσιγγάνες είχαν... αδυναμία στα φο μπιζού

Οι τσιγγάνες είχαν... αδυναμία στα φο μπιζού

Δυο από τις τρεις δράστιδες συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα στην πόλη και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην καταστηματάρχη

Οι τσιγγάνες είχαν... αδυναμία στα φο μπιζού
Γιαγιά, κόρη και εγγονή είχαν αδυναμία στα φο μπιζού και τα διάφορα γυναικεία αξεσουάρ και μπήκαν σε ένα κατάστημα που τα πωλούσε στην πόλη της Ηγουμενίτσας, όχι για να τα αγοράσουν αλλά για να τα κλέψουν κρατώντας απασχολημένη την ιδιοκτήτρια!

Οι δράστιδες κατάφεραν να βάλουν στις τσέπες τους αρκετά είδη το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια έσπευσαν να απομακρυνθούν, πριν η επιχειρηματίας αντιληφθεί ότι την είχαν κλέψει. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την τσιμπίδα των αστυνομικών της Ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν από την γυναίκα μόλις διαπίστωσε πως τα εμπορεύματά της είχαν κάνει φτερά.

Οι δυο από τις τρεις τσιγγάνες, η 59χρονη γιαγιά και η 19χρονη εγγονή της, συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα στην πόλη και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην καταστηματάρχη. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η 35χρονη συνεργός τους -κόρη της μιας και μητέρα της άλλης- δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης