Έρχεται ζέστη σε όλη τη χώρα - Στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα

Έρχεται ζέστη σε όλη τη χώρα - Στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα

Το κύμα της ζέστης θα κορυφωθεί την Πέμπτη - Από Παρασκευή μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Έρχεται ζέστη σε όλη τη χώρα - Στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 18 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 18 έως 32 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Κλείσιμο
Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης