Ρόδος: Δικάζονται για την δολοφονία τράγου

Ρόδος: Δικάζονται για την δολοφονία τράγου

Την παραπομπή τους δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου μετά τα στοιχεία που συνέλεξε η κύρια ανάκριση

Ρόδος: Δικάζονται για την δολοφονία τράγου
Με κατηγορίες για ζωοκτονία, παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πρόκληση φθοράς σε ξένη ιδιοκτησία και ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές, παραπέμπονται σε δίκη πέντε κάτοικοι της Ρόδου που συμμετείχαν στην εν ψυχρώ εκτέλεση ενός τράγου!

Την παραπομπή τους δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου μετά τα στοιχεία που συνέλεξε η κύρια ανάκριση. Το συμβάν έγινε την Πρωτοχρονιά του 2014, όταν ο τράγος που κυκλοφορούσε ελεύθερος προκάλεσε ζημιές στις τζαμαρίες του σπιτιού ενός από τους κατηγορούμενους, που επικοινώνησε με άλλους δυο αναζητώντας όπλο για να σκοτώσει το ζώο!

Αρχικά δεν τα κατάφεραν, καθώς η κυνηγετική καραμπίνα μπλόκαρε και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν με μια επαναληπτική καραμπίνα ιδιοκτησίας ενός άλλου κατηγορούμενου και πυροβόλησαν τον τράγο που κατέφυγε τραυματισμένος σε δύσβατο σημείο της περιοχής. Οι δράστες τον ακολούθησαν πυροβολώντας και τα σκάγια πέτυχαν την τζαμαρία ενός…   παιδότοπου όπου έπαιζαν παιδιά και την κολώνα ενός εστιατορίου που ήταν γεμάτο κόσμο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης