Πάτρα: Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρήκαν τσαντάκι και το παρέδωσαν

Πάτρα: Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρήκαν τσαντάκι και το παρέδωσαν

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον ιδιοκτήτη μέσω των στοιχείων του και τον ειδοποίησαν, την ίδια στιγμή που ένας αλλοδαπός στη Λάρισα έκλεψε το πορτοφόλι ενός 61χρονου

Πάτρα: Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρήκαν τσαντάκι και το παρέδωσαν
Άξιοι συγχαρητηρίων για την εντιμότητά τους είναι οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που υπηρετούν στην Πάτρα, καθώς βρήκαν ένα τσαντάκι με χρήματα αλλά δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να το κρατήσουν. Αντίθετα, έσπευσαν να το παραδώσουν.

Οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία κοντά στο εγκαταλελειμμένο κολυμβητήριο της Αγυιάς, βρήκαν πεσμένο στο δρόμο το τσαντάκι το οποίο είχε μέσα 400 ευρώ, έγγραφα και την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, που ήταν ένας νεαρός εργαζόμενος σε φαρμακευτική εταιρεία. Έχοντας τα στοιχεία του, επικοινώνησαν μαζί του και του το παρέδωσαν αμέσως.

Αντίθετα, ένας αλλοδαπός που βρήκε… έκθετο το πορτοφόλι ενός 61χρονου στη Λάρισα, έσπευσε να το κάνει δικό του! Όμως, το θύμα αντιλήφθηκε τον 42χρονο Αλβανό πορτοφολά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον συνέλαβαν. Πάνω του βρέθηκε το πορτοφόλι με τα 470 ευρώ που περιείχε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης