Τρίκαλα: Κρατούμενος μετέφερε κινητό στα απόκρυφά του!

Τρίκαλα: Κρατούμενος μετέφερε κινητό στα απόκρυφά του!

Κινητό τηλέφωνο προσπάθησε να περάσει στις φυλακές Τρικάλων ένας 35χρονος κρατούμενος. Οι φύλακες έκριναν ύποπτη τη συμπεριφορά του και μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, εντοπίστηκε το... ξένο σώμα

Τρίκαλα: Κρατούμενος μετέφερε κινητό στα απόκρυφά του!
Ένα ολόκληρο κινητό τηλέφωνο «γέννησε» ένας 35χρονος Έλληνας κρατούμενος που υποβλήθηκε σε έλεγχο κατά την άφιξή του στις φυλακές Τρικάλων, όπου μετήχθη από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας για να δικαστεί!

Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ο 35χρονος κρίθηκε ύποπτος και οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στον …πρωκτό του ένα κινητό το οποίο αφαιρέθηκε. Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, όπου οδηγήθηκε, ισχυρίστηκε πως του το έβαλαν επίμαχο σημείο άλλοι κρατούμενοι των φυλακών από τις οποίες μετήχθη!

Στις ίδιες φυλακές εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο και μέσα σε μια συσκευή τηλεόρασης που μετέφεραν ένας 32χρονος Αλβανός και ένας 27χρονος Πακιστανός κατά την μεταγωγή τους. Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων που οδηγήθηκαν οι δυο κρατούμενοι, ο 32χρονος πήρε πάνω του την ευθύνη και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης