Κομοτηνή: Καραδοκούσε στο νεκροταφείο για να κλέψει!

Κομοτηνή: Καραδοκούσε στο νεκροταφείο για να κλέψει!

Ο δράστης προσποιήθηκε ότι προσευχόταν και όταν αντίκρισε την άτυχη γυναίκα να φροντίζει τον τάφο του συγγενικού της προσώπου, άρπαξε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή

Κομοτηνή: Καραδοκούσε στο νεκροταφείο για να κλέψει!
Τον πόνο των συγγενών που επισκέπτονταν τα μνήματα των δικών τους ανθρώπων στο δημοτικό κοιμητήριο Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκε ένας άγνωστος νεαρός που, ενώ προσποιούνταν ότι… προσευχόταν, αναζητούσε εύκολη λεία!

Όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να φροντίζει τον τάφο συγγενικού της προσώπου ανάβοντας τα καντήλια και καθαρίζοντας το μνήμα και δεν τον έβλεπε, ο δράστης πετάχτηκε ξαφνικά ανάμεσα από άλλα μνήματα, άρπαξε μέσα από την ανοιχτή τσάντα της το πορτοφόλι που είχε μέσα 25 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και το έβαλε στα πόδια!

Η ηλικιωμένη τον αντιλήφθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν βρέθηκε στο δρόμο του νεαρού που έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, το θύμα έδωσε σαφή περιγραφή του στους αστυνομικούς που έφτασαν λίγο αργότερα και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης