Πιερία: Σκοπιανοί διαρρήκτες χτυπούσαν τροχόσπιτα

Πιερία: Σκοπιανοί διαρρήκτες χτυπούσαν τροχόσπιτα

Η αστυνομία Λιτοχώρου συνέλαβε τρεις 18χρονους Σκοπιανούς, οι οποίοι είχαν διαπράξει σειρά διαρρήξεων σε τροχόσπιτα στην περιοχή της Πιερίας

Πιερία: Σκοπιανοί διαρρήκτες χτυπούσαν τροχόσπιτα
Άδεια έβρισκαν τις τελευταίες ημέρες τα τροχόσπιτά τους οι παραθεριστές που επέλεγαν αυτού του είδους τις διακοπές σε περιοχή της Πιερίας και αιτία γι’ αυτό ήταν μια συμμορία νεαρών από την π.Γ.Δ.Μ., η οποία εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Λιτοχώρου.

Οι τρεις 18χρονοι δράστες είχαν διαρρήξει από την περασμένη Δευτέρα τέσσερα τροχόσπιτα και είχαν κλέψει μικρό χρηματικό ποσό, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα είδη για τα οποία ερευνάται ακόμη πού κατέληξαν. Οι νεαροί Σκοπιανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος των δύο διατάχθηκε διοικητική απέλαση καθώς κρίθηκαν επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια.

*** Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στο Ναύπλιο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους τσάκωσαν να οδηγούν δύο  ποδήλατα, τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα. Τα ποδήλατα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ειδιοκτήτες τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Κλείσιμο
*** Ένας ανήλικος ηλικίας 17 χρόνων και ένας 18χρονος συνελήφθησαν στην Τρίπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν αποπειράθηκαν να κλέψουν αντικείμενα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μιας γυναίκας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Οι δράστες ανακρίνονται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης