Στη... μάχη του «Ναι» συνταξιούχοι σε Κυψέλη και Αιγάλεω

Στη... μάχη του «Ναι» συνταξιούχοι σε Κυψέλη και Αιγάλεω

«Θεωρήσαμε καθήκον και ένδειξη πατριωτισμού να έρθουμε και να ψηφίσουμε ''ναι''.  Είναι ''ναι'' στην πιθανότητα να ξημερώσει μία αισιόδοξη Δευτέρα», λένε στο protothema.gr ο κ. Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αφροδίτη 

Στη... μάχη του «Ναι» συνταξιούχοι σε Κυψέλη και Αιγάλεω
Δαγκωτό «Ναι» ψηφίζουν οι συνταξιούχοι δηλώνοντας πως προτιμούν σταθερότητα και όχι ρήξη.

Ο κ. Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αφροδίτη όπως μας λένε έχουν ζήσει πολλές δύσκολες και καλές στιγμές στη ζωή τους και αυτό που επιθυμούν είναι να συνεχίσουν να ζουν τόσο εκείνοι όσο και τα εγγόνια τους σε καθεστώς ευρωπαϊκής ηρεμίας και προοπτικής. «Θεωρήσαμε καθήκον και ένδειξη πατριωτισμού να έρθουμε και να ψηφίσουμε ναι.  Είναι ναι στην πιθανότητα να ξημερώσει μία αισιόδοξη Δευτέρα», λένε στο protothema.gr.

Κλείσιμο








Συνέδριο, μετά... καφέ και τσίπουρου στο καφενείο της πλατείας Κανάρη στην Κυψέλη.

Ο 80χρονος κ. Φώτης είναι η εμβληματική παρουσία του καφενείου στην πλατεία Κανάρη και αυτός ο οποίος συντονίζει την πολυπληθή παρέα των συνταξιούχων που συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν τι θα ρίξουν στην κάλπη. «Σημαντική μέρα, σημαντική ψήφος, θέλει υπευθυνότητα και επειδή έχω ζήσει πολλά βλέπω να έρχονται πιο δύσκολες καταστάσεις.

Εμείς είδαμε μάθαμε επιβιώσαμε, η νέα γενιά του καφέ και της βόλτας αλλά και της ανεργίας δε ξέρει από δυσκολίες. Εμείς εδώ στήσαμε τη δική μας κάλπη και το λόγο έχει η... μαγκούρα.  
Αυτή ξέρει ότι όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος», λέει με νόημα ο κ. Φώτης.





Δείτε τους συνταξιούχους σε εκλογικό τμήμα του Αιγάλεω που δηλώνουν οπαδοί του «ΝΑΙ». 

Από νωρίς το πρωί οι τρεις «σωματοφύλακες» του ΝΑΙ κάθονται ξανά σε... θρανίο το οποίο βρίσκεται στον αύλειο χώρο σχολείου στο Αιγάλεω το οποίο και είναι εκλογικό κέντρο. Είναι ο δικός τους αγώνας όπως σημειώνουν το ΝΑΙ γιατί τους διασφαλίζει σταθερότητα. Με το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο στη μπλούζα τους δίνουν την δική τους μάχη όπως εξηγούν για το μέλλον και την ομαλότητα στη ζωή κυρίως των παιδιών και των εγγονιών τους.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης