Με τον «εθνικό Σταρ» το «όχι» κατά του Mega

Με τον «εθνικό Σταρ» το «όχι» κατά του Mega

Υπέρμαχοι της επικράτησης του «όχι» πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού



Με τον «εθνικό Σταρ» το «όχι» κατά του Mega
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, επί της λεωφόρου Μεσογείων, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου υπέρμαχοι της επικράτησης του «όχι» στο κρίσιμο δημοψήφισμα.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, μάλιστα, βρέθηκε κι ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, γνωστός κι ως... «Εθνικός Σταρ» ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα στο BBC!

Κι όμως, η παρουσία του στη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας στο Σύνταγμα για το «όχι» τράβηξε εκτός από τα βλέμματα των «μυημένων» και τα φωτογραφικά φλας, με το βρετανικό δίκτυο να τον επιλέγει στην κεντρική φωτογραφία για το θέμα του δημοψηφίσματος.

Κλείσιμο
Έξω από Mega βρέθηκαν κι αστυνομικές δυνάμεις, διατηρώντας ωστόσο διακριτική παρουσία ενώ αμέσως μετά οι διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο μετάδοσης των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, κάνοντας λόγο για μη αντικειμενική ενημέρωση του κοινού, πήγαν έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις που, μάλιστα, είχαν στήσει φραγμό με κλούβες κι είχαν αποκόψει την πρόσβαση μπροστά στο κτήριο.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης