Ζέστη και αύξηση των ανέμων

Ζέστη και αύξηση των ανέμων

Tο κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι βοριάδες στα Ανατολικά και κυρίως στο Αιγαίο όπου η έντασή τους το Σάββατο θα φτάσει και τα 8 μποφόρ - Οι απογευματινές μπόρες θα περιοριστούν στα Βόρεια ορεινά  και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Ζέστη και αύξηση των ανέμων
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, περιμένουμε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειοι Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Κλείσιμο
Καλό και ζεστό καιρό με ενισχυμένο μελτέμι στα ανατολικά, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση το απόγευμα.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης