Κουκουλοφόροι διέλυσαν περίπτερο υπέρ του «ΝΑΙ» στο Μαρούσι

Κουκουλοφόροι διέλυσαν περίπτερο υπέρ του «ΝΑΙ» στο Μαρούσι

Λίγο μετά την εκδήλωση υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη 30 περίπου κουκουλοφόροι κατέστρεψαν το εσωτερικού του περιπτέρου με λοστούς

Κουκουλοφόροι διέλυσαν περίπτερο υπέρ του «ΝΑΙ» στο Μαρούσι
Το προεκλογικό περίπτερο υπέρ του «ΝΑI», στο δημοψήφισμα της Κυριακής, που ήταν στημένο στην πλατεία του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, διέλυσαν άγνωστοι λίγο πριν τις 11 χτες το βράδυ, λίγο μετά την εκδήλωση υπέρ του «ΝΑΙ» που πραγματοποιήθηκε στον δήμο.

Περίπου 30 κουκουλοφόροι, πέρασαν από το περίπτερο και με λοστούς κατέστρεψαν το εσωτερικό του. Οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας και αναζητούνται.

Μία ώρα αργότερα, ομάδα νεαρών έβαλε φωτιές σε δύο κάδους απορριμμάτων στην πλατεία Εξαρχείων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια.

Κλείσιμο

Ο  Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης μετέβη άμεσα στο σημείο και αφού διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν τραυματισμοί επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας αλλά και με τον κ. Πανούση, από τον οποίο ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης.   

Ο κ. Πατούλης δήλωσε λίγο αργότερα: Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το απαράδεκτο για τη δημοκρατία και την πολιτική ομαλότητα της χώρας περιστατικό. 
Κανείς δεν πρόκειται να εκφοβίσει τους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, κανείς δεν θα διχάσει τους Έλληνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης