Μισό εκατομμύριο ευρώ έκανε φτερά στη Ρόδο!

Μισό εκατομμύριο ευρώ έκανε φτερά στη Ρόδο!

Είχε τα χρήματα στο σπίτι του γιατί φοβόταν για τις καταθέσεις του - Οι διαρρήκτες τα βρήκαν στο έπιπλο που ήταν κρυμμένα και τα άρπαξαν

Μισό εκατομμύριο ευρώ έκανε φτερά στη Ρόδο!
Κάπου στη Ρόδο, κάποιοι… γιορτάζουν ξέφρενα για τη λεία που βρήκαν σε ένα σπίτι στην περιοχή Κοσκινού! Και όχι άδικα, καθώς ήταν σαν να κέρδιζαν το… Τζόκερ αφού βρέθηκαν με περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ στην τσέπη!

Ο φόβος του ιδιοκτήτη ενός μικρού παντοπωλείου της περιοχής για τυχόν «μαχαίρι» στις καταθέσεις ή επαναφορά στην δραχμή, αποδείχθηκε καταστροφικός για τον ίδιο. Οι αλλεπάλληλες αναλήψεις μεγάλων ποσών που έκανε από την τράπεζα, υπέπεσαν στην αντίληψη κάποιων που περίμεναν υπομονετικά να… αδειάσει τον λογαριασμό του για να δράσουν. Έτσι, διέρρηξαν το σπίτι, έψαξαν παντού και ανακάλυψαν σε ένα έπιπλο κρυμμένα ούτε λίγο ούτε πολύ… 550.000 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός!

Ο ιδιοκτήτης λίγο έλειψε να πάθει εγκεφαλικό όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και πήγε στην Ασφάλεια Ρόδου για να καταγγείλει την κλοπή. Οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να προέρχονται από το περιβάλλον του θύματος και να γνώριζαν πως είχε «σηκώσει» ό,τι είχε και δεν είχε από την τράπεζα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης