Μόνο οι έμποροι πάνε στη Βαρβάκειο - Άδεια η κεντρική αγορά της Αθήνας

Μόνο οι έμποροι πάνε στη Βαρβάκειο - Άδεια η κεντρική αγορά της Αθήνας

Δείτε σημερινό φωτογραφικό ρεπορτάζ του protothema.gr

Μόνο οι έμποροι πάνε στη Βαρβάκειο - Άδεια η κεντρική αγορά της Αθήνας
«Στέρεψε» από κόσμο η Βαρβάκειος αγορά, όπως δείχνει σημερινό φωτογραφικό ρεπορτάζ του protothema.gr. Άλλες ημέρες τα πρωινά ο κόσμος πηγαινοερχόταν και ψώνιζε, ψάχνοντας τις καλύτερες τιμές, για να ετοιμάσει το μεσημεριανό του τραπέζι ή να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας.



Κλείσιμο

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, στη Βαρβάκειο δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως δεν πατάει ψυχή. Οι έμποροι, μιλώντας στο protothema.gr τόνισαν πως η κίνηση έχει πέσει σε τραγικό βαθμό, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως από το πρωί της Πέμπτης δεν έχουν πουλήσει ούτε ένα κιλό κρέας.



Όπως σημείωσαν, οι εξελίξεις τους ανησυχούν ιδιαίτερα, γιατί ο κόσμος δείχνει πολύ μαζεμένος κι αγωνιούν για το πώς θα κινηθεί η αγορά και τις επόμενες ημέρες. Εάν κάνει κανείς μία βόλτα σήμερα στη Βαρβάκειο θα δει μόνο τους εμπόρους στη θέση τους κι ελάχιστους ανθρώπους να περνάνε από τους πάγκους τους με τους περισσότερους να μην ψωνίζουν τίποτε απολύτως.



Ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr, μεταξύ άλλων, «έπιασε» κι έναν έμπορο που πουλά ψάρια να κάθεται στη θέση του και να μετρά χρήματα στα χέρια του. Τα χρήματα ήταν ασυνήθιστα πολλά για μία τόσο υποτονική -το λιγότερο- ημέρα. Όπως δήλωσε ο έμπορος «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα, θα φύγω και θα πάω στην πατρίδα μου την Αλβανία. Για αυτό με βλέπετε να κρατάω τόσα πολλά λεφτά. Τα μαζεύω να φύγω όσο προλαβαίνω».



«Βέβαια, σε ένα μήνα που θα έρθει και στη χώρα μου η Μέρκελ, βλέποντας τι έχει κάνει στην Ελλάδα, θα πρέπει να φύγω μάλλον ξανά από την Αλβανία και να βρω κάποια άλλη χώρα», σχολίασε με χιούμορ.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης