Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» την Παρασκευή

Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» την Παρασκευή

Στη σελίδα τους στο Facebook οι επικεφαλής της κίνησης αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ. #GRinEuro #MenoumeEvropi #NaiStinEllada #Nai»

Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» την Παρασκευή
Τέσσερις μόλις μέρες μας χωρίζουν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» καλεί την Παρασκευή στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο σε νέα συγκέντρωση υπέρ της παραμονής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη. 

Η πρόσκληση απευθύνθηκε στους πολίτες μέσω Facebook. Στη σελίδα τους οι επικεφαλής της κίνησης αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ. #GRinEuro #MenoumeEvropi #NaiStinEllada #Nai».



Eν τω μεταξύ, την Τρίτη παρά την έντονη βροχόπτωση, περίπου 30.000 κόσμου, απέστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα εντός κι εκτός συνόρων, λέγοντας «ναι» στην παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη και στο ευρώ και υποστηρίζοντας πως, εφόσον διεξαχθεί το δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να απαντήσει σε κάθε περίπτωση «ναι».  Με σφυρίχτρες, ελληνικές κι ευρωπαϊκές σημαίες στα χέρια, ακόμη κι άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ άλλοτε διαδηλώσει στη ζωή τους, κατέβηκαν στο Σύνταγμα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης