Λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στη Βόρεια Ελλάδα - Μέγιστη θερμοκρασία στους 33 βαθμούς

Λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις βόρειες και βορειοανατολικές νησιωτικές περιοχές η μέγιστες θα φτάσουν στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.

Κλείσιμο
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης