Κερατέα: Συνταξιούχος πάλεψε με ληστές για τα 360 ευρώ της σύνταξης που έβγαλε από το ΑΤΜ

Κερατέα: Συνταξιούχος πάλεψε με ληστές για τα 360 ευρώ της σύνταξης που έβγαλε από το ΑΤΜ

Ο 69χρονος αντάλλαξε γροθιές με τον ένα από τους τρεις δράστες - Ο συνταξιούχος είχε σηκώσει τα χρήματα την Παρασκευή 

Κερατέα: Συνταξιούχος πάλεψε με ληστές για τα 360 ευρώ της σύνταξης που έβγαλε από το ΑΤΜ
Πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 69χρονος αστυνομικός στην περιοχή του Περγιαλιού Κερατέας.



Κλείσιμο
Όλα συνέβησαν στις 10:30 όταν ο 69χρονο επέστρεψε με τη σύζυγό του μετά από ψώνια στην περιοχή της Κερατέας.




Όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του ο συνταξιούχος αστυνομικός διέκρινε από μακριά ένα αυτοκίνητο να είναι παρκαρισμένο λιγο μακρύτερα από το σπίτι του. Αμέσως του δημιουργήθηκαν υποψίες καθώς το γκρί χρώματος αυτοκίνητο με τις γαλάζιου χρώματος πινακίδες δεν ηταν ένα από αυτά που ήταν «γνωστά» στη γειτονιά.



Ο 69χρονος αρχικά άφησε την γυναίκα του στον δρόμο και στη συνέχεια κατέβηκε τα σκαλοπάτια της αυλής του για να μπει στο σπίτι. Εκεί διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν παραβιασμένη. Αμέσως μπήκε στο σπίτι του και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ένα από τους - όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια - τρεις ληστές.



«Με το που μπήκα μέσα ο ένας καθόταν στο σαλόνι όρθιος, με βλέπει και μου όρμησε να με χτυπήσει με γροθιά. Του πιάνω το χέρι και αμέσως εκείνος με έσπρωξε και έπεσα και χτύπησε την μέση μου σε ενα έπιπλο. Κατευθείαν οι ληστές έφυγαν και μπήκαν στο αυτοκίνητο που ηταν παρκαρισμένο λιγο παρακάτω. Σηκώθηκα και τους καταδίωξα, χωρις ωστόσο να τους πιάσω» περιέγραψε στο protothema.gr ο συνταξιούχος αστυνομικός.



Τελικά οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν αρπάζοντας τα 360 ευρώ σύνταξη που είχε «σηκώσει» την Παρασκευή το βράδυ η σύζυγος του 69χρονου απο ΑΤΜ καθώς και τα χρυσαφικά του σπιτιού.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης