Παραβίαζε μαγαζί με τις τσέπες γεμάτες κοσμήματα!

Παραβίαζε μαγαζί με τις τσέπες γεμάτες κοσμήματα!

Μόλις είχε τελειώσει τη μια «δουλειά» και ξεκινούσε την επόμενη ένας 41χρονος διαρρήκτης, που έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κοζάνη την ώρα που προσπαθούσε να παραβιάσει την κύρια είσοδο του καταστήματος πώλησης χρωμάτων ενός 35χρονου

Παραβίαζε μαγαζί με τις τσέπες γεμάτες κοσμήματα!
Κατά τη σωματική έρευνα που έγινε στον δράστη κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένα ψαλίδι και ένας φακός που χρησιμοποιούσε για την διάρρηξη, αλλά στις τσέπες του βρέθηκαν και διάφορα τιμαλφή την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει μαζί με 35 ευρώ! Αν και δεν αποκάλυψε πώς βρέθηκαν πάνω του, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι προέρχονταν από άλλη διάρρηξη και συνεχίζουν την έρευνα ενώ ο 41χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Με κλεμμένο από τις 15 Ιουνίου μηχανάκι κυκλοφορούσαν δύο 18χρονοι στην Κοζάνη και μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να τους κάνουν σήμα για έλεγχο, το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή μέσα στο σκοτάδι! Ωστόσο, εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν διαπιστώθηκε ότι το δίκυκλο είχε κλέψει ο ένας από αυτούς από τον 20χρονο ιδιοκτήτη του, μαζί με έναν τρίτο 18χρονο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για κλοπή και απείθεια κατά περίπτωση, ενώ δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε και σε βάρος του συνομήλικού τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης