«Κυνηγός» χαλκού, καυσίμων και… ζαντολάστιχων!

«Κυνηγός» χαλκού, καυσίμων και… ζαντολάστιχων!

Στόχος του 26χρονου Έλληνα δράστη ήταν μια εταιρεία στην κοινότητα Μελίσσια της Κοζάνης, στην οποία εισέβαλε εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα για να μην… αφήσει τίποτα να πάει χαμένο

«Κυνηγός» χαλκού, καυσίμων και… ζαντολάστιχων!
Πολυσχιδείς δραστηριότητες, αλλά όλες παράνομες, είχε αναπτύξει ένας νεαρός «κυνηγός» χαλκού, που εξελίχθηκε και σε «κυνηγό» καυσίμων αλλά έκλεβε ακόμη και… ζαντολάστιχα! Με λίγα λόγια, άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του στην εταιρεία που διέρρηξε!

Στόχος του 26χρονου Έλληνα δράστη ήταν μια εταιρεία στην κοινότητα Μελίσσια της Κοζάνης, στην οποία εισέβαλε εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα για να μην… αφήσει τίποτα να πάει χαμένο! Είχε πάνω του έναν κόφτη, ένα μπουλονόκλειδο, ένα κομμάτι λάστιχο μήκους περίπου τριών μέτρων, ένα σιδερένιο λοστό και ένα γερμανικό κλειδί.

Με τον κόφτη έκοψε το καλώδιο ενός μετασχηματιστή υψηλής τάσης 50 περίπου μέτρων συνολικής αξίας 600 ευρώ, με το λάστιχο «ρούφηξε» το πετρέλαιο από ένα φορτηγό της εταιρείας και το μετάγγισε σε τέσσερα μπιτόνια των 20 λίτρων και με το μπουλονόκλειδο έβγαλε 15 μπουλόνια από τα ζαντολάστιχα του φορτηγού, τρία από τα οποία πήρε μαζί του! Όμως, τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη τους. Ο 26χρονος ανακρίνεται στην Ασφάλεια για τυχόν άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης